ΤΜ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΤΜ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ arrow_forward

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν δεις δεις στους επισκέπτες του προφίλ σου ή λάβεις μήνυμα στα Εισερχόμενα από τα στελέχη του Τμήματος Υποστήριξης, δε χρειάζεται να ανησυχήσεις. Απλά, διενεργούν τους καθιερωμένους ελέγχους διασφάλισης ασφάλειας και ποιότητας. Για οποιοδήποτε θέμα αφορά τη διαδικτυακή πλατφόρμα μας, θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε.

Επίσης, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας ταχυδρομικώς, στην εξής διεύθυνση:

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

VOLOSDATE.COM
c/o Chatzoulis
Schwanseestraße 4, D-81539 Munich
StNr: 144/180/11115
Ust-IdNr: DE229112271

Υποστήριξη Μελών

Marie Jirgal
Marie Jirgal
E-mail: [email protected]
Τηλ.: 24210-40853
(Καθημερινά (εργάσιμες) 9πμ - 10μμ. Σε περίπτωση απουσίας, μπορείς να αφήσεις το μήνυμά σου στον τηλεφωνητή μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου μέσω e-mail, το συντομότερο δυνατό.)
Μπορεί να προσφέρει βοήθεια στα εξής ζητήματα: Κωδικός Ενεργοποίησης Ζητήματα συνδρομής και πληρωμών Προβλήματα γενικής φύσεως

Τεχνική Υποστήριξη
(auch inhaltlich verantwortlich gemäß § 6 MDStV):

Anton Chatzoulis
Διπλ.Μηχ. Αντώνης Χατζούλης
E-mail: [email protected]
Τηλ.: +49 (0) 163 9100 955
(Τρίτη 7μμ - 11μμ και Παρασκευή / Σάββατο 11πμ - 7μμ)
Μπορεί να προσφέρει βοήθεια στα εξής ζητήματα: Εμφάνιση σφαλμάτων Προβλήματα τεχνικής φύσεως που σχετίζονται με τη σελίδα Για οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις / προβλήματα είναι υπεύθυνη η κυρία Jirgal!

Νομική Ευθύνη για Συνδέσμους (Links)

Στη σελίδα εμπεριέχονται σύνδεσμοι ανακατεύθυνσης (links) τρίτων προς εξωτερικές σελίδες. Στο περιεχόμενο αυτών των σελίδων δεν έχουμε επίδραση. Ως εκ τούτου δεν αναλάμβάνουμε ευθύνη για το περιεχόμενό τους. Υπέυθυνοι είναι οι διαχειριστές της εκάστοτε σελίδας. Εάν πέσει στην αντίληψή κάποιο σημαντικό ζήτημα ασφάλειας ή αξιοπιστίας σχετικά με ένα τέτοιο link, προχωρούμε άμεσα σε αφαίρεσή του.

Πνευματικά δικαιώματα

Η δημοσίευση αυτών των σελίδων υπόκειται στο Γερμανικό Δίκαιο για τα πνευματικά δικαιώματα. Η αντιγραφή, επεξεργασία, προώθηση ή αναδημοσίευση σε τρίτους και/ή υπέρ τρίτων, χωρίς τη ρητή μας συγκατάθεση, αποτελεί σοβαρή παράβαση του νομοθετικού πλαισίου περί πνευματικών δικαιωμάτων. Το περιεχόμενο τρίτων επισημαίνεται ως τέτοιο. Χρήση, λήψεις και αντιγραφές οποιουδήποτε μέρους / περιεχομένου της σελίδας προορίζονται αυστηρά για ιδιωτική / προσωπική χρήση και όχι για εμπορική χρήση.