ΤΜ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Εάν δεις δεις στους επισκέπτες του προφίλ σου ή λάβεις μήνυμα στα εισερχόμενα από το τμ. υποστήριξης, δε χρειάζεται να ανησυχήσεις. Απλά, διενεργούν τους καθιερωμένους ελέγχους διασφάλισης ασφάλειας και ποιότητας. Για οποιοδήποτε θέμα αφορά τη σελίδα μας, θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε.

Υποστήριξη Μελών
Marie Jirgal
Αντικείμενο:
  • Κωδικός Ενεργοποίησης
  • Πληρωμές
  • Ὸτι άλλο βάλει ο νούς σου
@  support<at>volosdate.com
mail Μυνημα arrow_forward
Δευτ.-Κυρ. 19-22
Τεχνική Υποστήριξη
Διπλ.Μηχ. Αντώνης Χατζούλης
Αντικείμενο:
  • τεχνικά προβλήματα της σελίδας
  • προβλήματα με το κινητό
  • verantwortlich gemäß § 6 MDStV
@  support<at>volosdate.com
Δευτ.-Κυρ. 19-23

volosdate.com
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
VOLOSDATE.COM
c/o Coworking Chatzoulis
Werinherstr 3, D-81541 Munich
StNr: 144/180/11115
Ust-IdNr: DE229112271
Animation

Νομική Ευθύνη για Συνδέσμους (Links)

Στη σελίδα εμπεριέχονται σύνδεσμοι ανακατεύθυνσης (links) τρίτων προς εξωτερικές σελίδες. Στο περιεχόμενο αυτών των σελίδων δεν έχουμε επίδραση. Ως εκ τούτου δεν αναλάμβάνουμε ευθύνη για το περιεχόμενό τους. Υπέυθυνοι είναι οι διαχειριστές της εκάστοτε σελίδας. Εάν πέσει στην αντίληψή κάποιο σημαντικό ζήτημα ασφάλειας ή αξιοπιστίας σχετικά με ένα τέτοιο link, προχωρούμε άμεσα σε αφαίρεσή του.

Πνευματικά δικαιώματα

Η δημοσίευση αυτών των σελίδων υπόκειται στο Γερμανικό Δίκαιο για τα πνευματικά δικαιώματα. Η αντιγραφή, επεξεργασία, προώθηση ή αναδημοσίευση σε τρίτους και/ή υπέρ τρίτων, χωρίς τη ρητή μας συγκατάθεση, αποτελεί σοβαρή παράβαση του νομοθετικού πλαισίου περί πνευματικών δικαιωμάτων. Το περιεχόμενο τρίτων επισημαίνεται ως τέτοιο. Χρήση, λήψεις και αντιγραφές οποιουδήποτε μέρους / περιεχομένου της σελίδας προορίζονται αυστηρά για ιδιωτική / προσωπική χρήση και όχι για εμπορική χρήση.

Waves